Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфата отказва да запали!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=Bobo]
    Първоначално публикувано от hf hpe
    Първоначално публикувано от "Mury_alfata":vjubgj5l
    А мое ли нещо самия ключ да се е пре...бал
    теоритично да, но аз още не съм се сблъсквал с такъв случай
    Теоритично трябва да си умрял от радияция ти и тогава ключа да се скапе [/quote:vjubgj5l]
    абе у тоя форум модератори нема ли бе
    за администратори разбрах, че няма

Има много ясно кво те притеснява?
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

[quote=hf hpe][quote=Bobo]
      Първоначално публикувано от "hf hpe":3nrxzab7
      Първоначално публикувано от "Mury_alfata":3nrxzab7
      Теоритично трябва да си умрял от радияция ти и тогава ключа да се скапе [/quote:3nrxzab7]
      абе у тоя форум модератори нема ли бе
      за администратори разбрах, че няма

Има много ясно кво те притеснява?[/quote:3nrxzab7]Мани го Бобо бре той самия си е радиоактивен така че....... а иначе просто предположих това ми хрумна след като бяхте написали всичко друго
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колата вече е запалена и работи, сменен е блока на компютъра и сега пали без проблем но без имобилайзера, след още ден два може да бъде оправено и това, наложи се да я закарам до Стара Загора и там я запалиха още първия ден, понеже тук в Бургас са много добри майстори стоя една седмица в сервиза, обиколих още 2/3 и казаха, че тази кола няма да запали или ще запали но с много пари А във Ванто Трейд в Бургас не знам колко е Ванто ми казаха, че поне 4/5000 лв ще ми трябват за компютъра Нямам думи какви професионалисти са тук. Скоро ще пиша окончателно какъв е бил проблема, благодаря на всички за помощта.
        146 1.4 Boxer 90HP +-
        Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

Взех си колата, вече всичко е наред. Още на втория ден след като я закарах беше готова. Проблема е бил, че имобилайзера си е 'забравил' кода, отново си е с моя блок и кода е бил свален от ключа и презаписан в имобилайзера. Ами това е, майстора е много добър ако някой има подобен проблем, не че му го пожелавам да се обажда ще му дам координати.
          146 1.4 Boxer 90HP +-

Comment

Браво колега радвам се всичко приключи благополучно да си караш със здраве
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от dievx
              Взех си колата, вече всичко е наред. Още на втория ден след като я закарах беше готова. Проблема е бил, че имобилайзера си е 'забравил' кода, отново си е с моя блок и кода е бил свален от ключа и презаписан в имобилайзера. Ами това е, майстора е много добър ако някой има подобен проблем, не че му го пожелавам да се обажда ще му дам координати.
              моля те сподели с нас какви пари ти излезе ? и какви манипулации са извършили, ако са ти казали де
              таз тема с фиат код1 имобилайзерите е много интересна
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

[quote=Bobo]
                Първоначално публикувано от hf hpe
                Първоначално публикувано от "Mury_alfata":2g28rjgm
                Теоритично трябва да си умрял от радияция ти и тогава ключа да се скапе [/quote:2g28rjgm]
                теоретично, а и на практика, и двамата сте неграмотни
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ами честно да ти кажа и аз не знам какво точно е направил, чакаше някаква програма с която да успее да отстрани проблема.Знам само че е копирал кода от ключа и го е програмирал в имобилайзера.Иначе преди това беше сложил друг блок и заобиколил имобилайзера но не е работила добре с него вдигала е високи обороти при палене и не е вървяла както трябва. Ремонта ми излезе 300лв. смених и свещи и кабели при него на BOSH за 55 лв. Явно доста разбира момчето щом цяла Стара Загора вкл. автокъщите са му клиенти и винаги е пълно с коли, а и я оправи за 2 дни при положени че тука за една седмица нищо не направиха. Между другото и той кара Алфа
                  146 1.4 Boxer 90HP +-

Comment

Working...
                  X